Gastheer/gastvrouw

De belangrijkste taak van de Gastheer / Gastvrouw is er op toezien dat de wedstrijden op tijd beginnen en in de gaten houden dat de scheidsrechters aanwezig zijn.

De gastheer/gastvrouw was eerder bekend onder de naam 'zaalcommissariaat'. De opzet is nu wat veranderd. Zo hopen we op een betere uitstraling van onze club, naar gasten, tegenstanders, scheidsrechters en supporters toe. Bovendien past de naam veel beter bij de functie.

Over de gastheer/gastvrouw

In de ochtend is de rol van gastheer/ Gastvrouw ondergebracht bij de bardienst. In de middag is de combi met de bar te lastig, er dan is er een rooster met Gastheer / Gastvrouw opgesteld. Aan het einde van de dienst zorg je ervoor dat de zaal en de opslag weer netjes is opgeruimd. Voor het opruimen geldt: het team dat het laatst speelt, helpt mee met opruimen. Lukt dat om één of andere reden niet, vraag iemand om even te helpen!

De belangrijkste taak van de Gastheer / Gastvrouw is er op toezien dat de wedstrijden op tijd beginnen en in de gaten houden dat de scheidsrechters aanwezig zijn. Zorg dat de wedstrijden NIET uitlopen. Heb je door dat dit wel gebeurt, overleg dan DIRECT met de scheidsrechter en trainer van de eerstvolgende wedstrijd om de inspeeltijd en/of rusttijd in te korten, indien het extreem uitloopt zijn we genoodzaakt in overleg met de teams de speelminuten in te korten. Dus onderneem zo snel mogelijk actie zodat we geen speelminuten missen!

Overige informatie (rode- en gele kaarten, wedstrijdformulieren, strafformulieren) vind je ook in de grijze map die in De Voorde ligt. Je vindt de map net voor de bar aan de linkerkant in de vakkenkast.

Bij de indeling is zoveel mogelijk rekening geprobeerd te houden met wanneer u/je zelf moet spelen, of er bijvoorbeeld een team speelt waarin als u kinderen heeft uw kind speelt ed.

Mocht u/je echt niet kunnen, dan graag ruilen onderling!

Downloaden

Download hieronder de lijst met verantwoordelijkheden of bekijk het rooster.

Verantwoordelijkheden

Rooster zaal 2019 - 2020