Actueel

Van de ledenadministratie – Per 23 maart 2019

De laatste drie maanden waren er weinig wijzigingen maar nu heb ik wel het een en ander te melden;

Nieuw en welkom:
Elise van de Fliert (pupil), Marie Groenevelt (woensdagochtend), Judith van Middendorp (pupil) en Lianne van Leijenhorst (woensdagochtend).

Wijzigingen:
Danny van Burken en Antoinette van Veldhuizen stoppen met korfballen maar worden volgend seizoen overgeschreven naar de overige leden. Ook zijn er een aantal adreswijzigingen doorgegeven en ook die zijn verwerkt in Sportlink.

Bedankjes met diverse redenen:
Helaas hebben: Noor Slingerland en Jonah Doest (beide pupillen), Leanne van Bruggen(senioren), Tim Laanstra en Cindy Ploeg (beide aspiranten) en Jeroen van Hamburg (pupil) aangegeven te stoppen aan het einde van het seizoen of zijn inmiddels al gestopt.

Opzeggen:
Als je komend seizoen (met ingang van augustus 2019) niet meer wil spelen dan moet je het lidmaatschap schriftelijk opzeggen of wijzigen.

In verband met het inschrijven van het aantal teams voor de competitie en samenstellen van deze teams moet de opzegging of wijziging voor 30 april a.s. bij mij binnen te zijn.
Formulieren zijn te downloaden via de Spiritsite.​Klikken in de donkere balk op lid worden en dan het formulier bij afmelden lidmaatschap invullen en opsturen.

Als je niet op tijd hebt opgezegd (dus voor 30 april) dan schrijven we in september, en volgend jaar maart nog de contributie af.

Adreswijziging doorgeven?? Nieuw (mobiel)telefoonnummer?? Vragen???
Graag doorgeven via de mail naar ledenadministratie@ckvspirit.nl of henny.snijder@hetnet.nl
Per telefoon via 474813 of 06 83426602.

Henny