Actueel

Zaterdag 28 mei: kampioenswedstrijd Spirit 2 en D1 & de kampioenenparade en lekker eten!

Zaterdag 28 mei is alweer de laatste speelronde van het seizoen. We hebben al een aantal kampioenen binnen de vereniging, allemaal van harte gefeliciteerd! Maar voor sommige teams is aanstaande zaterdag nog een hele belangrijke dag. Om 9.15 speelt Spirit D1 de kampioenswedstrijd tegen de Meeuwen in de Gewenning Hoofdklasse.

Spirit 2 speelt om 14.00 uur een beslissende wedstrijd tegen DVO 5. Bij winst is Spirit 2 kampioen en promoveren zij naar de eerste klasse, een super prestatie! Maar er moet nog wel gewonnen worden, kom ze daarom allemaal aanmoedigen aan de Overhorsterweg!

Na deze spannende wedstrijd speelt Spirit 1 en in de rust van deze wedstrijd zal er een heuse kampioenenparade plaatsvinden. Alle (jeugd)teams die kampioen geworden zijn worden tijdens deze parade gehuldigd. Deze teams verdienen een oorverdovend applaus, zorg daarom dat je rond 16.00 uur langs het veld staat.

Laten we daarna samen proosten op de knappe prestaties binnen de vereniging! En om deze mooie dag af te sluiten willen we met alle spelers, toeschouwers en trainers pizza en patat bestellen en rond 19.00 uur gezellig samen eten in de kantine. Je kunt je hier zaterdag voor opgeven.

Tot zaterdag!