Actueel

Sponsor in the spotlights! – Van den Hul & Luigjes

Sponsor in the spotlights!

In deze nieuwe rubriek stellen we elke maand een sponsor aan jullie voor. Ze beantwoorden een aantal vragen zodat jullie hen beter kunnen leren kennen! Als eerste sponsor stellen wij onze vragen een de hoofdsponsor, Van den Hul & Luigjes.

Stel u zelf/uw bedrijf even voor, wat bied u aan en waar kunnen mensen bij u/jullie voor terecht?
Mijn naam is Eric van Riet en samen met 19 collega’s ben ik werkzaam bij Van den Hul & Luigjes Verzekeringen | Hypotheken | Bankzaken in Voorthuizen. Mensen kunnen bij ons terecht voor allerlei financiële vragen en advies.

Wat onderscheidt u van uw concurrenten?
Wat ons onderscheidt is de laag drempeligheid van ons kantoor, waar alle collega’s direct contact hebben met klanten. Dat vinden wij leuk en daar krijgen wij energie van!

Wat heeft u aangezet om onze vereniging te sponsoren?
Eén van onze collega’s, Matthijs van Loenen, heeft ooit in het eerste gespeeld en die heeft zijn werkgever min of meer verplicht om het ‘eerste’ te gaan sponsoren. Daarna heeft Jaap van Beek alle overige sponsorschappen met ons geregeld (van de E teams t/m het schoolkorfbal)

Wat is het eerste wat in u opkomt als u denkt aan Spirit?
Het eerste wat bij mij opkomt is natuurlijk korfbal, maar tegelijkertijd toch ook de  gezelligheid. Ik heb met zeer veel plezier menig uurtjes langs de velden (en in de kantine) doorgebracht.

Wat is uw/jullie leukste Spirit moment?
Naast alle ‘sportieve’ hoogtepunten is er ook nog eentje in de buitencategorie: samen met Jaap (van Beek) en Eddy (van Burken) heb ik mijn zangtalenten (ahum) vertolkt tijdens een feestavond.

Wat ik nog kwijt wil:
Ik heb bewondering voor het feit de vereniging na zoveel jaren nog steeds midden in de samenleving staat en groeit en bloeit als nooit tevoren. Dat kan alleen dankzij de inzet van al die vrijwilligers die de club draaiende houden!