Actueel

Rijnders Sport met Mizuno bij CKV Spirit

Rijnders Sport organiseert op donderdag 7 maart in samenwerking met het sportmerk Mizuno een speciale avond. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste korfbal outdoor modellen proberen tijdens de openingsuren. Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is krijg je dan persoonlijk advies op maat van een Mizuno schoenexpert.

Speciaal op deze avond 20% korting op de Mizuno schoenen!!!

Mizuno is niet alleen de officiële schoensponsor van het KNKV, diverse Korfbal League teams en internationals, maar het merk staat met meer dan 110 jaar productontwikkeling ook al jaren bekend als specialist. Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Daarnaast staan de deskundige verkopers van Rijnders Sport voor je klaar met hun kennis, ervaring en persoonlijk advies.

Locatie    
We ontvangen je daarom graag op 7 maart bij CKV Spirit in Voorthuizen (! Sporthal de Voorde) . Het team van Rijnders Sport en de Mizuno Tech Rep kunnen je alles vertellen wat je wilde weten over korfbal outdoor schoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen.