Actueel

Erik Terpstra : Trainer / Coach voor het 2e team van de selectie Senioren

Erik Terpstra : Trainer / Coach voor het 2e team van de selectie Senioren

De TC (Technische Commissie) en het bestuur zijn trots om jullie te kunnen melden dat er een nieuwe trainer is voor het 2e team van de selectie Senioren (ons 2e). Nadat we Ferry in het begin van 2018 konden presenteren als trainer van het 1e is er een lange zoektocht geweest naar een nieuwe trainer/coach voor het 2e. Veel pogingen zijn er geweest door de TC, maar helaas liep alles op niets uit. Vorige week is de zoektocht uiteindelijk uitgekomen bij Erik Terpstra. Een Spirit man in hart en nieren! Hij heeft aangegeven de handschoen te willen en durven oppakken. We zijn daar erg blij mee en wensen hem en het 2e heel veel succes.

Afgesproken is met Erik dat we blijvend op zoek zijn naar een nieuwe trainer, want deze inzet en inspanning vraagt van hem het nodige. Maar als verenigingsmens heeft hij dat er nu voor over (ook dank aan Irene en de kinderen dat ze dit ok vinden!)!

Met Erik als trainer voor S2 zijn alle trainer/coaches en begeleiders-posities weer ingevuld bij de competitie spelende (zaterdag) seniorenteams. We wensen Ferry (Hakstege) /Marco (Druijff) /Erik (Terpstra) /Henk (v.d. Hudding) en zeker ook René Hogeweg (die opnieuw bereid is om het 3e en 4e onder zijn hoede te nemen) veel succes toe dit seizoen!

Met het oppakken van deze taak binnen Spirit legt Erik zijn bestuurstaken per direct neer en zullen ook de TC-taken op een laag pitje komen te staan. Definitieve overdracht en afstemming hierover en next step zal in de komende weken binnen het bestuur en in overleg met de TC plaatsvinden.

Heb je vragen of opmerkingen, laat het dan even weten aan één van ons (Fenna, Gerrieta, Joyca, Remco, Tjitte of mijzelf)

Namens het bestuur

Corné Baatenburg de Jong
(voorzitter)