Actueel

Update van het bestuur

Kantine waarschijnlijk open vanaf 2 juli.

De overheid heeft aangegeven dat de kantine van sportverenigingen naar alle waarschijnlijkheid weer op 1 juli open mogen gaan. Op dit moment is het onbekend welke maatregelen wij daarvoor zouden moeten nemen.

Komt er een eis van vooraf reserveren? Hoeveel mensen mogen er in?
Welke eisen zijn er m.b.t. het toilet gebruik?

De 1,5 afstand zal ongetwijfeld gaan gelden.
Zodra we de maatregelen kennen, zullen wij een plan gaan maken op welke wijze wij die maatregelen in onze kantine zouden kunnen gaan hanteren en naleven.
Wij streven ernaar de kantine vanaf 2 juli weer te openen!

In de zomervakantie vrij schieten voor B t/m senioren.
In de zomervakantie is het vanaf 6 juli mogelijk om op dinsdag en donderdag vanaf 19.00 uur een balletje te schieten bij Spirit.
Dit geldt voor alle teams vanaf de B en ouder, volgens de nieuwe teamindeling. Van 6 tot 17 juli hebben de selectietrainingen voorrang op de velden en materialen.

Hierbij moeten wel de reeds bekende corona maatregelen nageleefd worden, (o.a. 1,5m afstand houden, desinfecteren bij aankomst en vertrek, omkleden en douchen bij Spirit niet mogelijk.) Vanaf 6 juli is er geen corona coördinator meer aanwezig vanuit de vereniging, dus desinfecteren dient zelf te gebeuren.
Op donderdagavond is ook de kantine open en is er bardienst aanwezig.

Algemene ledenvergadering wordt uitgesteld
Met goedkeuring van de KNKV hebben we besloten om de ALV uit te stellen tot medio september. We bekijken dan opnieuw wat de mogelijkheden zijn.