Actueel

Afbeelding vergadering

Bericht vanuit de bond

De veldcompetitie staat weer voor de deur. Daarbij zijn er vanuit de bond een aantal aandachtspunten naar alle verenigingen verstuurd.

We willen hier als club samen aan werken.

Wissels en opstellingen:
In de zaal is gebleken dat wissels sporadisch ingevuld worden en dat de startopstelling ook niet altijd klopt. Als tegenstander kan je dit altijd controleren en van onze scheidsrechters verwachten we dat je dit altijd controleert.

Vul altijd het team in dat ook speelt en niet 6 keer exact dezelfde spelers. Voer dus ook je wissel spelers in. Een consequentie is dat we volgend seizoen elke speler handmatig moeten toevoegen.

Afhandeling wedstrijden:
Soms worden wedstrijden niet afgehandeld. 2 belangrijke tips om dit te voorkomen:
1. Zorg dat de juiste scheidsrechter erin staat. Tot de dag voor de wedstrijd kan dat door Ruben van Geresteijn gedaan worden. Op de wedstrijddag zelf nog door de coaches.
2. De vervangende coach staat niet in Sportlinked. Regel van te voren dat de opstelling er goed in staat dan kan de scheidsrechter het desnoods afhandelen. Maar in eerste instantie zo veel mogelijk als vereniging zelf.

Leeftijdscontrole:
Controleer elke wedstrijd op de leeftijd. Ook bij de jongste jeugd. De bond waarschuwt niet meer. Er volgen direct reglementaire sancties. Ken de leeftijdsregels of vraag dit na bij jou wedstrijdsecretaresse. We willen niet dat er schikkingen vallen of wedstrijden over moet worden gespeeld.

Uitsluitingen:
Als jij of een van je spelers geschorst bent, zorg dan dat de schorsing wordt uitgezeten. Hier gaat de bond meer op letten.

We wensen iedereen een sportief en fijn veldseizoen toe.
Sportieve groeten van de JTC en TC