Actueel

Van de ledenadministratie – per 13 april 2019

Omdat de termijn van opzeggen bijna voorbij is hier de stand van zaken;

Als je komend seizoen (met ingang van augustus 2019) niet meer wil spelen dan moet je het lidmaatschap schriftelijk opzeggen of wijzigen. In verband met het inschrijven van het aantal teams voor de competitie en het samenstellen van deze teams moet de opzegging of wijziging voor 30 april a.s. bij mij binnen te zijn.

Als je niet voor 30 april hebt opgezegd dan schrijven we in september, en volgend jaar maart nog de contributie af. Formulieren zijn te downloaden via de Spiritsite. Klikken in de donkere balk op lid worden en dan het formulier bij afmelden lidmaatschap invullen en opsturen.

De wijzigen van de laatste weken zijn:

Nieuwe leden;
Terug van weggeweest 2 junioren te weten; Corine Kleijer en Marijn la Roi.

Bedankjes;
Joost Buijtenhuis, Remco van den Hudding, Hans van Hoef, Jonas de Vries, Naomi Huising, Maureen van den Brink, Tara Brink, Monique Bos en Daan Slingerland stoppen of zijn inmiddels al gestopt met korfballen.

Wijzigingen:
Anne-Bertien Slingerland is gaan midweken, Eline van Vliet stopt bij de midweek en wordt overig lid, Marieke van de Braak gaat naar de Welkomterug trainingen. Michelle van Beek – van Geresteijn, Michelle van de Beek en Jolanda Horjus worden over-
geschreven naar de overige leden.

Nieuwe (e-mail)adressen:
Ben je verhuisd, heb je een nieuw e-mailadres of heb je een ander (mobiel)telefoonnummer, dan wil ik dat ook graag weten om de ledenadministratie op orde te houden. Graag een mailtje naar ledenadministratie@ckvspirit.nl dan kan ik een en ander aanpassen!

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Heb je andere vragen of zijn er opmerkingen dan kan je dat meedelen via de brievenbus aan
de Jan Steenstraat 56, tel. 06 83426602 of via de e-mailadressen
henny.snijder@hetnet.nl of ledenadministratie@ckvspirit.nl

Henny