Actueel

Vrijwilligersevent – 7 december – Midden Nederland Hallen

Vrijwilligers opgelet!

C.K.V. Spirit mag je uitnodigen voor een groot vrijwilligersevent op 7 december in de Midden Nederland Hallen. Met leuke workshops, een driegangendiner en een swingend feest met de DJ’s van Radio 538.

De avond staat in het teken van de spetterende VrijwilligersParty (18+) met de 538 DJ’s on Tour. De dj’s draaien bekende hits, mash-ups en remixes vanuit hun led dj-booth, terwijl achter de dj’s op een ledwall een spectaculaire ledshow plaatsvindt. Je krijgt een aantal gratis consumpties, zodat het feest een geheel verzorgd avondje uit is.

Ontvang jouw toegangskaart

Hart van Barneveld is helemaal gratis. Je kunt je aanmelden voor één van de drie onderdelen. Zo kunnen zoveel mogelijk vrijwilligers genieten van deze dag. Ga voor een toegangskaart naar www.hartvoorbarneveld.nl.

Vragen of hulp nodig bij het aanmelden?

Neem contact op met Welzijn Barneveld via 0342 – 74 50 04 of kom op dinsdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur naar het inloopspreekuur voor vrijwilligers bij Welzijn Barneveld aan de Wilhelminastraat 12 in Barneveld. Ook bij Het Schaffelaartheater kunnen ze je helpen bij je aanmelding. Je kunt hier op woensdag- en vrijdagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur aan de kassa terecht.

 

Tot dan!