Actueel

Einde seizoen en selectie trainingen jeugd

Beste jeugdleden, ouders en trainers,

We zijn bijna aan het einde van het seizoen in week 21 zijn de laatste normale trainingen van dit seizoen. Zaterdag 27 mei zijn de laatste wedstrijden.

Op maandag 29 mei is de Jeugdledenvergadering om 18.30 uur in de Spirit kantine. Hierbij worden de nieuwe teamindelingen voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt. Zoals gebruikelijk is er voor de D1, C1 en B1 een selectieprocedure. Deze jeugdselectie’s, die op de 29-ste bekend worden gemaakt, starten dinsdag 30 mei met hun selectie trainingen. Belangrijk is dus alvast voor de desbetreffende trainers en kinderen de volgende data vrij te houden: dinsdag 30 mei, donderdag 1 juni, optioneel zaterdag 3 juni, dinsdag 6 juni en donderdag 8 juni. De nadere gegevens van tijden en welke kinderen hiervoor in aanmerking komen, kan dus pas op de jeugdledenvergadering bekend worden gemaakt.  Op deze data zijn de kunstgrasvelden dus niet beschikbaar voor andere activiteiten.

Als er vragen zijn dan kun je die stellen aan Henry (voorzitter JTC), zoals jullie begrijpen kunnen wij niet alle vragen beantwoorden voor 29 mei.

Nog een paar fijne weken met jullie team.

De Jeugd Technische Commissie