Actueel

Van de ledenadministratie – per 10 mei 2020

Dit vreemde seizoen is dan officieel afgelopen maar gelukkig kan er weer voor een aantal van jullie getraind worden. De termijn van opzeggen is wel voorbij.
De wijzigingen van de laatste weken zijn als volgt;

NIEUW:
Connelie van Dasselaar – Overeem (senior) en Mike van Westerneng (junior)
In het nieuwe seizoen komen Sophie de Vries en Maud van de Pol de pupillen versterken.

Bedankjes:
In de vorige nieuwsbrief ben ik vergeten om Esther van Ee te noemen maar ook zij heeft dus bedankt. De overige bedankjes komen van de junioren; Mirte Westenbrink, Guusje Korf, Niels van de Kuilen en Gera Hooijer.

De aspiranten Bram van den Born en Norah Ceelen. Verder stoppen ook de pupillen Sven Slingerland, Bryan Brunekreeft en Kim van de Kuilen.

Opzeggen lidmaatschap!
Dat kan helaas niet meer voor komend seizoen. De leden die nu op de lijst staan zijn contributie verschuldigd voor het hele seizoen 2020/2021.

Nieuwe (e-mail)adressen:
Als je verhuisd bent, een nieuw (mobiel)telefoonnummer hebt of je e-mailadres is gewijzigd dit graag doorgeven via een mailtje naar ledenadministratie@ckvspirit.nl dan kan ik een en ander aanpassen!
Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

Heb je vragen of opmerkingen dan kan dat natuurlijk. Telefonisch ben ik bereikbaar via 0683426602. E-mail ledenadministratie@ckvspirit.nl of henny.snijder@hetnet.nl en
verder via de brievenbus aan de Jan Steenstraat 56, 3781 EN.

HENNY