Actueel

Makkelijk scorend BEP maatje te groot voor Spirit

VOORTHUIZEN Ondanks een sterke openingsfase heeft Spirit een kansloze nederlaag geleden tegen BEP. In Purmerend verloor het team van vertrekkend trainer Ferry Hakstege met 35-21 van de als derde geklasseerde thuisploeg. Mede door ongunstige uitslagen in de andere zalen zakten de Voorthuizenaren op de ranglijst naar de voorlaatste positie in Poule 1C.

In MFSA De Beuk begon Spirit de eerste tien minuten uitstekend en kwam het op een knappe 7-10 voorsprong. Hierna bleek BEP toch te sterk en liep de thuisploeg via een 16-13 ruststand door een sterke serie uit naar 20-13. Uiteindelijk eindigde het treffen in een duidelijke 35-21 nederlaag voor Spirit.

Trainer Hakstege was na afloop duidelijk: ,,BEP was vandaag aan maatje te groot voor ons, zij waren aanvallend erg sterk. Op een gegeven ogenblik kwamen zij in een flow en ging alles erin. Ik neem mijn ploeg niets kwalijk, wij hebben van alles geprobeerd om toch een resultaat te halen maar het krachtsverschil was te groot”.

Doelpuntenmakers: Rens Terpstra 7, Michel Kieft 6, Willem Westerhuis 2, Yvette van den Hudding 2, Wiebe Westerhuis 1, Linda van Puurveen 1, Anneke van Puurveen 1, Jarno van den Hudding 1.

Bron: Barneveldse Krant