Actueel

Van de ledenadministratie – per 6 oktober 2018

De eerste kampioenen zijn alweer bekend, wat gaat het toch allemaal weer snel! En ook de voorbereidingen voor de zaalcompetitie zijn in volle gang;

Daar horen ook weer de mutaties voor de ledenlijst bij.

Nieuw en welkom:
De pupillen; Guus Kulk, Anouk Zandbergen, Noa van Essen, Mutiara Merza en Julia Klein

Ook heeft zich een nieuw G-team lid gemeld en dat is Gerbrand van de Veen.

Foto’s
Kinderen jonger dan 16 jaar mogen de persoonlijke gegevens niet zelf meer wijzigen in de Sportlinkapp.

Sinds 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Die stelt dat kinderen tot 16 jaar niet zelf mogen aangeven of zij met naam en/of foto zichtbaar willen zijn binnen een platform. En dit geldt dus ook voor de persoonlijke instellingen van kinderen onder 16 in de Sportlinkapp. Ouders/ verzorgers kunnen deze gegevens wel wijzigen.

Als u als ouder de pasfoto of het privacyniveau zou willen wijzigen dat moet uw e-mailadres geregistreerd worden in Sportlink. Dat kunt u doen door een mailtje te sturen, naar ledenadministratie@ckvspirit.nl of henny.snijder@hetnet.nl. graag ovv de naam van uw kind (of kinderen), en het juiste e-mailadres van u als ouder.

Voor de wedstrijd is het niet noodzakelijk om naam en foto zichtbaar te hebben. De scheidsrechter kan de gegevens en de foto zien op het digitale wedstrijdformulier.

Voor meer info kunt u ook onderstaande link volgen;

Voor gebruikers van de KNKV app

Adreswijzigingen:
Ook zijn er weer wat mensen verhuisd waar ik de adreswijzigingen van heb ontvangen. Dus als je verhuisd, een wijziging in je e-mailadres of je (mobiele) telefoonnummer is veranderd wil je dit dan ook aan de ledenadministratie doorgeven?

Bij voorkeur via de mail dan kan ik de ledenlijst zo goed mogelijk bijhouden. Alvast hartelijk dank!!

Heb je andere vragen of zijn er opmerkingen dan kan je die kwijt via de brievenbus aan de Jan Steenstraat 56, tel. 474813 / 06 83426602 of via een van de e-mailadres; ledenadministratie@ckspirit.nl

Henny