Actueel

LEDENADMINISTRATIE per 6 mei 2018

Het seizoen is nog niet afgelopen maar de termijn van opzeggen is voorbij. De laatste weken zijn er nog meerdere afmeldingen binnengekomen en een paar wijzigingen en gelukkig ook twee nieuwe leden die met ingang van het nieuwe seizoen komen spelen.

De mutaties zijn als volgt;

Bedankjes:

Met ingang van het nieuwe seizoen spelen niet meer mee of zijn geen lid meer van Spirit;

Desiree Visscher (overig lid), Jannita Groeneveld (aspirant), Britt van Geresteijn (aspirant) Henk Schep (midweek), Arno Doest (overig), Maureen van de Brink (aspirant), Dorine Grunewald (junior) en Christa Schuiteman (overig lid)

Wijzigingen;

Gerda Kwant wordt overig lid m.i.v. het nieuwe seizoen, en ook Fenna Versteeg en Anne-Bertien Slingerland – de Vente worden overgeschreven naar de overige leden.

NIEUW en welkom in het nieuwe seizoen;

Arnold van den Ham en David Ceelen.

Opzeggen lidmaatschap!

Als je komend seizoen niet meer wil spelen dan had je je lidmaatschap schriftelijk moeten opzeggen. In verband met het inschrijven voor de competitie en samenstellen van de teams had de opzegging of wijziging voor 30 april j.l. bij mij binnen te zijn.

Nieuwe (e-mail)adressen:

Als je verhuisd bent, een nieuw (mobiel)telefoonnummer hebt of je e-mailadres is gewijzigd dit graag doorgeven via een mailtje naar mij dan kan ik een en ander aanpassen!

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

Heb je vragen of opmerkingen dan kan dat natuurlijk. Telefonisch ben ik bereikbaar via

0683426602 of 474813. E-mail ledenadministratie@ckvspirit.nl en verder via de brievenbus

aan de Jan Steenstraat 56, 3781 EN.

HENNY