Actueel

Van de ledenadministratie – per 4 april 2020

Herinnering!!
Als je komend seizoen (2020/2021) niet meer wil spelen dan moet je je lidmaatschap schriftelijk opzeggen. In verband met het inschrijven voor de competitie en samenstellen van de teams moet je opzegging of wijziging voor 30 april a.s. bij mij binnen te zijn. Formulieren zijn te downloaden via de Spiritsite.

In deze vreemde tijd heb ik alleen maar bedankjes en wijzigingen:

Bedankjes:
Marthe Mom (junior), Stan Aubrey (pupil), Davita van Elten (midweek), Noor Zeger (pupil) en Luca van Drie (junior) hebben bedankt als lid van Spirit.

Wijzigingen;
Cato Overeem (midweek) wordt overgeschreven naar de overige leden. Ook Hendry Bakker stopt met korfballen bij de midweek en wordt overig lid.

Nieuwe (e-mail)adressen:
Ik krijg regelmatig adreswijzigingen door, waarvoor dank want dan kan ik de ledenlijst up to date houden. Dus heel graag als je verhuisd bent, een nieuw (mobiel)telefoonnummer hebt of je e-mailadres is gewijzigd dit graag doorgeven via een mailtje naar ledenadministratie@ckvspirit.nl dan kan ik een en ander aanpassen!
Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Heb je andere vragen of zijn er opmerkingen dan kan je dat meedelen via de brievenbus aan de Jan Steenstraat 56, tel. 06 83426602 of 474813 of via bovenstaand e-mailadres of henny.snijder@hetnet.nl.

HENNY