Actueel

Rabobank en het NOC*NSF helpen Spirit

Op woensdag 26 september jl. heeft het bestuur samen met een aantal leden van Spirit een meeting gehad met de Rabobank en het NOC*NSF.

De Rabobank heeft onlangs hun sponsorbeleid aangepast. Waar wij eerst een zakje met geld kregen gooit de Rabobank het dit jaar over een andere boeg. De Rabobank gaat ons (en een 9-tal andere verenigingen) op een andere manier steunen.

Wij hebben als vereniging een pitch aangeleverd met punten waar wij de hulp en het advies van de Rabobank bij konden gebruiken. In deze pitch hebben wij verteld hoe Spirit als de grootste familie van Voorthuizen bekend staat. Om de grootste familie van Voorthuizen te blijven kunnen wij de hulp van de Rabobank en het NOC*NSF goed gebruiken!

Tijdens deze avond hebben we verschillende onderwerpen besproken, we hebben het over de nieuwe sporthal gehad, de rol die wij in de maatschappij willen krijgen en natuurlijk hebben we het over onze vereniging gehad.

Samen met de Rabobank en het NOC*NSF hebben we naar aanleiding van een brainstormsessie uiteindelijk gekozen om het waarom en hoe van onze vereniging opnieuw onder de loep te nemen. Wat zijn onze doelen en hoe willen we deze bereiken. De Rabobank en het NOC*NSF gaan ons helpen om als vereniging van beter naar best te krijgen. Niet van slecht naar goed of van goed naar beter.

Aankomende 2 jaar gaan wij intensief aan de slag met deze vraag naar blijvende betekenis

de Rabobank en het NOC*NSF gaan ons hierbij helpen.

Maar uiteraard hebben wij hier ook jullie hulp bij nodig!

Op welke manier dit zal zijn weten we nog niet maar wij zullen zit zeker met jullie delen.

Het Bestuur