Actueel

Nieuw bestuurslid Accomodaties Arie van der Voort

Zoals bekend heeft Tjitte Boersma aangegeven te stoppen als bestuurslid huidige accomodaties. Hij blijft echter nog wel aan als bestuurslid nieuw te ontwikkelen accommodatie de Voorde waar we erg blij mee zijn.
Arie van der Voort mogen we bij jullie introduceren als opvolger van Tjitte. Op de ALV in juni zal zijn definitieve benoeming als bestuurslid (conform onze statuten) worden voorgelegd.
We zijn als bestuur erg blij met de komst van Arie !
Hieronder stelt hij zichzelf verder voor:

Hallo allemaal.
Ik ben Arie van der Voort en sinds kort lid van het bestuur van Spirit. Ik ben getrouwd met Karin en heb 3 prachtige kinderen. Nathan van 13, Hadassa van 11 jaar en Matthanja van 4. En bij de 2 oudste kids ligt de connectie met Spirit. Ik kan namelijk zelf niet korfballen en heb het ook nog nooit (noemenswaardig) gedaan. De oudste 2 zitten op korfbal en spelen in de C1 en in de D4. Ik ben dan ook een fanatiek kijkende vader. De jongste wil ook wel op korfbal, maar ja er is (nog) geen kangoeroe korfbal bij Spirit 🙁
Ik ben zelf werkzaam bij ’s Heeren Loo en ben daar begeleider voor mensen met een verstandelijke beperking.
Binnen het bestuur ga ik mij bezig houden met het reilen en zeilen van de kantine. Ik zie dan ook uit naar een mooie tijd waarin ik mee kan bouwen aan de groei van Spirit.

Groeten, Arie van der Voort

Nieuw bestuurslid Accomodaties Arie van der Voort